Menu
Kantoren & Diensten

FIT@4WINGS

Fit@4Wings gaat op zoek om de noodzakelijk beweging die mensen nodig hebben zo efficiënt mogelijk in uw leven te integreren.

Wij bieden de ideale oplossing voor mensen die op een gezonde manier, op hun niveau willen sporten.

Omdat iedereen andere behoeften heeft zijn wij op weekdagen van 07:00u tot 22:00u open en op zaterdag en zondag kan je van 09:00u tot 13:00u terecht.

Iedere abonnee kan met behulp van een persoonlijke vingerscan onbeperkt gebruik maken van onze accommodatie.

Indien u een personal trainer wenst, dan brengen u met hem in contact.  Met een intakegesprek waarbij je wensen worden besproken alsook waarbij hij een inzicht krijgt in jouw al dan niet sportieve achtergrond en fysiek alsook je levensstijl, maakt hij een trainingsschema samen met een optimale begeleiding.

Aanbod

Bij een fitnessabonnement kan u wanneer en hoeveel u wil, tijdens de openingsuren, gebruik maken van ons fitnesscentrum (incl. douches en sanitair).

We bieden u 4 abonnementen aan : 1maand, 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.
Persoonlijke begeleiding is voor iedereen die op een efficiënte en veilige manier wil trainen. Wie graag resultaat haalt moet zeker overwegen om zich te laten begeleiden. Tijdens een persoonlijke training, werk je samen met je coach een training af. Je coach zorgt er voor dat de oefeningen creatief en leuk blijven zonder je persoonlijke doel uit het oog te verliezen. Wie gemotiveerd is om te trainen, maar niet in herhaling wil vallen of nieuwe leuke oefeningen wil ontdekken, moet zeker eens een afspraak maken. Een persoonlijke training is altijd op afspraak en duurt 60 minuten.

Contacteer ons
 

Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 07.00-22.00
Zaterdag - zondag : 09.00-13.00

Adres
4Wings (1e verdieping)
Nijverheidsstraat 13
2260 Oevel

Contactgegevens
TEL: 014 57 46 70
E-mail:

Webservices : Pixell.be.