Kantoren

Huur moderne kantoren voor uw bedrijf

RUIMTES & DIENSTEN OP MAAT

4Wings biedt u, onder zijn vleugels, kantoorruimtes in hartje Kempen aan.

Elke vleugel is verschillend van oppervlakte zodat wij voor ieder bedrijf, een kantoorruimte op maat kunnen aanbieden met de optimale oppervlakte. De 4 vleugels bevinden zich rondom de gemeenschappelijke kernen, waarin de liften en sanitaire ruimten zich bevinden.

Zoekt u voor uw groeiend bedrijf een workspace die onmiddellijk beschikbaar is? Ontdek onze mogelijkheden en huur de office die bij uw onderneming past.

 

IN-HOUSE SERVICES

Onze kantoorruimtes zijn geschikt voor teams van elke omvang en worden volledig onderhouden, zodat u zich zonder afleiding kunt richten op de groei van uw bedrijf. U heeft zelfs toegang tot vergaderzalen, break-out ruimtes en onze diensten.

ONTHAAL

Onze receptionisten ontvangen uw bezoekers aan de balie en brengen u meteen telefonisch op de hoogte. Loopt uw voorafgaande meeting even uit? Geen probleem, uw bezoeker kan even wachten in onze stijlvolle foyer.

SCHOONMAAK

Uw kantoor en de gemeenschappelijke ruimtes worden wekelijks schoongemaakt.

VEILIGHEID & CAMERABEWAKING

Er is een permanente bewaking op de gemeenschappelijke ruimtes. Alsook zijn al uw kantoren beveiligd van derden door de vingerscan en heeft u geen sleutels meer nodig.

LUNCHRUIMTE

Wij stellen één van onze zalen ter beschikking waar uw medewerkers hun lunch kunnen nuttigen.

IT & TELEFONIE

Wij stellen een basisinfrastructuur ter beschikking die inbegrepen zit in de prijs. Indien uw IT-behoeften groter zijn, denken wij graag met u mee voor een oplossing op maat.

VERGADERZALEN

Heeft u dagelijks een kleine vergaderruimte nodig? Wij maken ze voor u op uw privé-gedeelte. Indien u ze sporadisch nodig heeft, kan u ze huren op het gelijkvloers waar er 6 vergaderzalen aanwezig zijn in verschillende groottes, van 4 personen tot 100 personen in theateropstelling. U kan ook onze multifunctionele zaal GAUDI huren voor grote vergaderingen of voordrachten.

RUIME PARKING

4Wings bevindt zich vlak naast de autosnelweg Antwerpen-Hasselt, en is dankzij de fly-over in Geel ook makkelijk bereikbaar vanuit Turnhout of Leuven. Een centrale locatie met veel gratis parking!

ONTDEK AL ONZE MOGELIJKHEDEN

OPEN SPACE

PRIVATE

MULTIPLE

OP MAAT

OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKT KANTOOR MET DIENSTEN?

Vraag naar de beschikbare ruimtes om te huren of boek een rondleiding!