Vergaderen & events

Op zoek naar een vergaderruimte of  dé geschikte locatie voor uw bedrijfsevent?
Bij 4Wings is er plaats voor verschillende mogelijkheden. Hieronder kun je meer ontdekken en een vergaderruimte huren die past bij jouw behoeften.

VERGADEREN

Het succes van een vergadering of een conferentie hangt af van de omgeving. De juiste vergaderruimte vinden is daarom cruciaal. De professionele, volledig uitgeruste vergaderruimtes van 4Wings voldoen helemaal aan uw noden. Vertrouw op onze dienstverlening zodat u zich kan focussen op wat er écht toe doet.

4Wings garandeert multifunctionele vergaderruimtes met alle nodige technische opties om jouw meeting vlot te laten verlopen.

Events

Onze stijlvol ingerichte feestzaal biedt ruimte aan 300 feestvierders, maar kan ook modulair aangepast worden aan uw publiek. Er kunnen tot wel 230 personen dineren.

Zowel bedrijfsevents als trouwfeesten vinden plaats bij La Source by 4Wings, en dat in een uniek kader in het hart van de Kempen. 

ONZE RUIMTES

Gustave EIFEL

Mario Botta

Frank Gehry

VICTOR HORTA

HUGO CLAUS

OSCAR NIEMEYER

Le Corbusier

La source by 4Wings

CATERING voor uw bedrijf

La Source by 4Wings is onze interne cateringservice die u culinair verwent tijdens uw meeting, bedrijfsevent en personeelsfeest. 

We maken steeds gebruik van verse, lokale en seizoensgebonden producten en garanderen een kwalitatief zeer hoogstaande cateringservice op maat.  

OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE VERGADER- OF EVENTLOCATIE?

Kom eens langs!

Vraag een vrijblijvende offerte aan: