Ideeën De Warmste Week

 Jouw Ideeën voor De Warmste Week

Dit jaar willen we jouw ideeën voor De Warmste Week een podium geven! Samen kunnen we een positieve impact maken door geld in te zamelen voor het goede doel, en we horen graag hoe jij wilt bijdragen. Of je nu een creatief initiatief hebt om als team mee aan de slag te gaan of een individueel plan hebt, elk idee kan het verschil maken!

Hoe kun je meedoen?

  1. Heb je een geweldig idee?
    Of het nu groot of klein is, elk initiatief telt. Misschien heb je een sportieve uitdaging, een bakactie, een creatieve verkoop, of iets totaal anders in gedachten – we willen het graag horen!
  2. Deel jouw idee met ons
    Laat hieronder jouw idee achter. Ons team neemt contact met je op om je te ondersteunen en te kijken hoe we samen jouw actie een podium kunnen geven tijdens De Warmste Week. Samen kunnen we zorgen voor een succesvolle inzamelactie voor het goede doel!
  3. Samen voor het goede doel
    Samen maken we van jouw idee een succes. Of je nu alleen in actie komt of met een groep, wij helpen je om de actie zichtbaar te maken en zoveel mogelijk steun te genereren. Maak je geen zorgen over de opbrengst: je kunt het ingezamelde geld zelf storten – als particulier of vanuit je bedrijf. Wij zijn hier alleen om je te helpen en zullen niet aan de haal gaan met jouw ideeën of donaties.

Waarom meedoen?

  • Jouw bijdrage maakt een verschil: Elk ingezamelde euro gaat naar het goede doel en helpt mensen in nood.
  • Samen sta je sterker: Door jouw idee met ons te delen, helpen wij je het te organiseren en promoten.
  • Geen zorgen over de opbrengst: Je blijft zelf verantwoordelijk voor het ingezamelde geld, of je nu individueel of als bedrijf actie onderneemt. Wij helpen je alleen om jouw actie te ondersteunen.
  • Een geweldige ervaring: De Warmste Week is een kans om iets positiefs te doen en onderdeel te zijn van een hartverwarmende gemeenschap.

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe je kunt meedoen? Neem gerust contact met ons op via Kato.Kenis@4wings.be

Laat hier je idee achter:













    Laatste nieuwtjes

    Oproep voor Bloeddonatie

    Oproep voor Bloeddonatie

      Doe mee en red levens: Bloeddonatiecampagne in februari! Heb je er ooit aan gedacht hoe je met een simpele handeling het leven van iemand...

    Lees meer
    EK 4 Business!

    EK 4 Business!

    Beleef het EK Voetbal 2024 in Stijl! Doe mee aan het ultieme EK voetbalfeest op 17 en 26 juni 2024! Wij nodigen je uit voor een onvergetelijke...

    Lees meer